Naša priča - ordinacija In Dental Estetica

Objavljeno 16.04.2013 • Osvježeno 16.04.2013

Tradicija koja traje više od 30 godina


Sve je počelo 1977. godine


Nakon završene srednje zubotehničke škole naš dentalni tehničar Velimir Žujić zapošljava se u Domu zdravlja Murska Sobota, Slovenija. Nakon 3. godine, vraća se u Rijeku kao djelatnik Doma zdravlja. Godine 1987. zapošljava se kod dr. Bilena.

Otvaranje vlastitog dentalnog laboratorija


Povijest naših ordinacija seže od osnivanja "Privatnog zubotehničkog laboratorija Velimir Žujić", 1993. godine. Svojim kontinuiranim obrazovanjem i usavršavanjem s ciljem izrade vrhunskih fiksnih i mobilnih protetskih radova, danas je jedan od najpoznatijih laboratorija u Hrvatskoj. Posebno se ponosi sa visoko estetskim izradama krunica i mostova (e.Max press i cirkon keramika). Tradicija i iskustvo koji traje više od tri desetljeća.

Preseljenje u novi poslovni prostor


Nakon 8. godina rada u starom poslovnom prostoru, laboratorij se seli u današnji prostor na Vežici gdje započinje izgradnja ideje o dentalnom centru.

Otvaranje dentalnog centra


Obitelj Žujić 2011. godine zajednički osniva privatne ordinacije sa dentalnim laboratorijem naziva "In Dental Estetica" želeći naglasiti našu predanost stomatologiji i estetici. Sa vrhunski uređenim interijerom i opremom te vlastitim laboratorijem jedan smo od najsuvremenije opremljenih dentalnih centara u Hrvatskoj. Temelj dobrog rada leži u individualnom pristupu svakom pacijentu gdje se posebno posvećujemo njegovim željama te zajedno sa tehničarem ostvarujemo planove. Odluke se donose zajednički kao tim. Naši doktori dentalne medicine i dentalni tehničari kontinuirano se educiraju na brojnim svjetskim kongresima i seminarima kako bi uvijek bili u mogućnosti riješiti i najzahtjevnije situacije.

Za sve upite i besplatnu ponudu nazovite nas ili pošaljite mail!

051 412 100 • smile@indental.hr

GARANCIJA

na sve usluge

PREGLED

s besplatnom ponudom

BESPLATAN

ortopan snimak

ISKUSTVO

i kvaliteta

CAD/CAM tehnologija

Posjedujemo tehnološki najnaprednije CAD/CAM sustave za izradu protetskih nadomjestaka.

Materijali najviše kvalitete

Koristimo samo najkvalitetnije, biokompatibilne i ne-alergijske materijale.

Profesionalnost i iskustvo

Profesionalni i iskusni liječnici dentalne medicine, educirano osoblje stomatološkog tima te dentalni tehničari s talentom i kreativnošću.

Garancija na sve usluge

Proizvođači osiguravaju dugogodišnju garanciju na implantate. Nudimo jamstvo na sve implantološke i protetske radove. Kvaliteta bez kompromisa.

Primamo sve kartice

Plaćanje karticama jednokratno i do 60 rata

  • American Express kartica
  • Diners kartica
  • Maestro kartica
  • Mastercard kartica
  • Visa kartica

Česta pitanja

Sve što Vas zanima pročitajte u našim često postavljenim pitanjima.

Što koristimo?

Koristimo samo najbolje materijale i najkvalitetniju opremu

Ivoclar Vivadent
Nobel Biocare
Ankylos
TAG dental