O nama

30 godina tradicije i iskustva

Dentalni centar "In Dental" moderna je klinika nastala na temeljima "Privatnog dentalnog laboratorija Velimir Žujić" osnovanog 1993. godine.

Našu kvalitetu i predanost radu prepoznala je firma "Ivoclar Vivadent", vodeća tvrtka u proizvodnji protetskih materijala. Voditelj tima dentalnog laboratorija Velimir Žujić stručni je suradnik, demonstrator i član tima tvrtke Ivoclar Vivadent što pruža garanciju za vrhunsku estetiku i maksimalnu funkcionalnost protetskih radova.

Moderna tehnologija, dugogodišnja praksa te stalno unaprjeđivanje znanja na području implantologije i ostalih grana stomatologije omogućit će našim klijentima najbolju dijagnostiku te zahvate na najvišoj razini.

Naši stomatolozi će pod vodstvom dr. Dario Žujić i dr. Patricija Žujić u ugodnom ambijentu klinike svakom od vas posvetiti svoje vrijeme kako bi za vas pronašli najbolja rješenja. Tim dentalne klinike In Dental Estetica objedinio je najviše standarde stomatoloških zahvata s vrhunskim estetskim i funkcionalnim protetskim rješenjima.

In Dental Estetica tim - stomatolozi i tehničari In Dental Estetica tim - stomatolozi i tehničari

Doktori dentalne medicine


Dr. Dario Žujić - In Dental Estetica tim

Dario Žujić, dr. med. dent.
osnivač i voditelj klinike

Dario Žujić započinje specijalizaciju iz oralne kirurgije 2019. godine te je trenutno specijalizant u KB Dubrava u Zagrebu. Diplomirao je 2009. g. na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Iskustvo stječe radom u privatnoj stomatološkoj ordinaciji i na "Katedri za stomatološku protetiku Medicinskog fakulteta u Rijeci". Zajedno sa svojom obitelji osnovao je dentalni centar "In Dental". Educiran iz svih područja stomatologije u svojoj dugogodišnjoj praksi pažnju posvećuje radu u području stomatološke protetike, oralne kirurgije, implantologije i restorativne stomatologije. Kontinuirano nadopunjuje svoje znanje edukacijama na domaćim i međunarodnim kongresima te radnim tečajevima. Aktivan je član međunarodne tvrtke TAG dental za razvoj i kliničko istraživanje dentalnih implantata. Aktivno se služi talijanskim, njemačkim i engleskim jezikom.

Dr. Patricija Žujić Sindik - In Dental Estetica tim

Patricija Žujić Sindik, dr. med. dent.
osnivač i voditelj klinike

Patricija Žujić Sindik završila je Medicinsku školu u Rijeci, smjer dentalnog tehničara te 2006. g. upisuje Studij dentalne medicine. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Rijeci 2011. g. te svoje iskustvo stječe u privatnoj stomatološkoj ordinaciji osobito iz područja ortodoncije, restorativne stomatologije i endodoncije. Posebnu pažnju daje području dentalne protetike s naglaskom na dentalnu estetiku te završava brojna stručna usavršavanja u tehnikama za preparaciju zuba pod mikroskopom kao i digital smile design. Aktivno sudjeluje na stručnim edukacijama u Liechtensteinu, Beču i Zagrebu te objavljuje stručne članke u poznatim zdravstvenim časopisima. Licencirani je stomatolog za korištenje sustava “Six Month Smiles” kojim se intenzivno bavi u dentalnoj klinici. Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom.

Dr. Stjepan Gregruić - In Dental Estetica tim

Stjepan Gregorić, dr. med. dent.

Dr. Iris Lukšić - In Dental Estetica tim

Iris Lukšić, dr. med. dent.

Dr. Tihana Zibar Belašić - In Dental Estetica tim

Tihana Zibar Belašić, dr. med. dent.

Dentalni tehničari


Velimir Žujić - In Dental Estetica tim

Velimir Žujić, dent. teh.
osnivač i voditelj dentalnog laboratorija

Velimir Žujić 1977.god. završava školu za dentalnog tehničara u Rijeci. Dugogodišnje iskustvo stječe radom u dentalnom laboratoriju Doma zdravlja u Sloveniji i kao zubni tehničar u Domu zdravlja Rijeka na odjelu fiksne protetike. 1987.god. otvara privatni dentalni laboratorij a od 2011.god. aktivno radi u sklopu obiteljske privatne klinike i dentalnog laboratorija. 2013.god. njegov laboratorij postaje partner ICDE. Demonstrator je vodeće dentalne kompanije Ivoclar Vivadent za estetsku i fiksnu protetiku, član tima Ivoclar Vivadent za metal keramiku i bezmetalnu keramiku – empress e.Max i cirkonij, te stručni suradnik AmannGirrbaha za izradu ZiO2 konstrukcija. Objavljuje članke u poznatim stručnim časopisima Reflect, Dental Dialogue, Dental Labor te Dental Tribune.

Iris Filipović - In Dental Estetica tim

Iris Filipović, dent. teh.

Iskusna dentalna tehničarka koja slaganjem keramike sa lakoćom postiže izgled prirodnog zuba. Svojim znanjem i iskustvom rješava najkompleksnije slučajeve. Završila je srednju Medicinsku školu 1991.g. Svoju praksu stekla je u poznatim laboratorijima te kao iskusni tehničar za estetiku dolazi u naš laboratorij. Stručno se usavršava na raznim tečajevima za slojevanja boja keramike kojom se postiže vrhunska estetika, kako kod naših tako i kod svjetski poznatih tehničara Aki Yoshida (Japan).

Dino Hatibović - In Dental Estetica tim

Dino Hatibović, dent. teh.

Mladi kreativan dentalni tehničar koji sa svojim svježim idejama stvara novu viziju dentalne tehnike. Završio je srednju Medicinsku školu 2005g., smjer dentalni tehničar. Odmah nakon završenog staža i položenog stručnog ispita zaposlio se u našem dentalnom laboratoriju gdje je nastavio sa stručnim usavršavanjem, te odlazi na tečajeve za CAD-CAM sistem u tvrtku AmannGirrbach u Njemačku za fiksnu protetiku. Završava tečaj kod majstora tehnike za izradu anatomske pune forme cirkonskih konstrukcija u CAD-CAM sistemu g. Knuta Millera (Njemačka) te tečaj Rhein83 za mobilnu protetiku.

Mario Šuljić - In Dental Estetica tim

Mario Šuljić, dent. teh.

Mladi dentalni tehničar koji svojim talentom postiže zavidne rezultate. Završio je srednju Medicinsku školu 2008.g., smjer dentalni tehničar. Odmah nakon završenog staža i položenog stručnog ispita zaposlio se u našem dentalnom laboratoriju gdje je nastavio sa stručnim usavršavanjem. Odlaskom na stručne tečajeve CAD-CAM sistemu tvrtke SIRONA u Njemačku i tvrtke Amann Girrbach također u NJemačku za fiksnu protetiku stječe vrhunska znanja.

Administracija


Melita Žujić - In Dental Estetica tim

Melita Žujić
osnivač i menadžer klinike

Melita Žujić svoje je stručno obrazovanje stekla u Rijeci u ekonomsko upravnom smjeru. Kao suosnivač klinike radi kao voditelj poslovanja na organizacijskim, promidžbenim, knjigovodstvenim i administrativnim poslovima. Sa svojim tridesetogodišnjim iskustvom neizostavan je član tima dentalnog centra In Dental Estetica. Aktivno se služi njemačkim jezikom.

Za sve upite i besplatnu ponudu nazovite nas ili pošaljite mail!

051 412 100 • smile@indental.hr

GARANCIJA

na sve usluge

PREGLED

s besplatnom ponudom

BESPLATAN

ortopan snimak

ISKUSTVO

i kvaliteta

CAD/CAM tehnologija

Posjedujemo tehnološki najnaprednije CAD/CAM sustave za izradu protetskih nadomjestaka.

Materijali najviše kvalitete

Koristimo samo najkvalitetnije, biokompatibilne i ne-alergijske materijale.

Profesionalnost i iskustvo

Profesionalni i iskusni liječnici dentalne medicine, educirano osoblje stomatološkog tima te dentalni tehničari s talentom i kreativnošću.

Garancija na sve usluge

Proizvođači osiguravaju dugogodišnju garanciju na implantate. Nudimo jamstvo na sve implantološke i protetske radove. Kvaliteta bez kompromisa.

Primamo sve kartice

Plaćanje karticama jednokratno i do 60 rata

  • American Express kartica
  • Diners kartica
  • Maestro kartica
  • Mastercard kartica
  • Visa kartica

Česta pitanja

Sve što Vas zanima pročitajte u našim često postavljenim pitanjima.

Što koristimo?

Koristimo samo najbolje materijale i najkvalitetniju opremu

Ivoclar Vivadent
Nobel Biocare
Ankylos
TAG dental